Esittely

Olen Eeva-Stiina "Iitu" Hatakka Paimiosta, Turun kupeesta. Tavoitteenani on pienimuotoinen kasvatustoiminta muun koiraharrastuksen ohessa. Olen elänyt koirien kanssa lähes koko ikäni, vain pari vuotta joskus nuorena meni niin, että minulla ei ole ollut yhtään koiraa itsellä. Nuoruuteni rodut olivat kultsu ja sakemanni, joiden jälkeen halusin jonkun oletettavasti terveemmän, mutta PK-oikeudet omaavan rodun. Tuolloin kiinnostuin ensimmäisen kerran mudista rotuna. Mudia ei kuitenkaan vielä tullut vuonna 2002, kun päätin hommata koiran jonka kanssa voisi harrastaa, vaan keskisnautseri. Snaku Allun ollessa kolmen vanha (2005) laumaamme liittyi ensimmäinen mudini Takkutukan Superlatiivi "Manta". Palveluskoiralajien tavoitteellisen harrastamisen aloitin vuonna 2002 snautseri Allun kanssa. Olen treenannut kaikkien koirieni kanssa myös tokoa. Nykyiset lajimme ovat agility, nose work, rallytoko ja toko. Mahdollisesti aktivoidumme tulevaisuudessa uudelleen myös PK-lajeissa, kun B-luokka tulee voimaan. Harvakseltaan olemme käyneet myös paimentamassa.

Olen toiminut Kaarinan koiraharrastajat ry:n hallituksessa vuosina 2005-2007, sekä Suomen Mudiyhdistys - SUMU ry:n puheenjohtajana vuodesta 2012 alkaen. Olen lisäksi käynyt koetoimitsijakoulutukset (PK&LT).

Kasvatustyössäni ajatuksena on kasvattaa koiria, joiden kanssa voi harrastaa tavoitteellisesti ja joiden kanssa pystyy elämään myös normaalia arkea. Itselleni tärkeitä asioita kasvatusvalintoja tehdessä ovat koirien terveys ja luonne. 

Iitu
stiina_hatakka(at)hotmail.com 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti