Esittely

Olen Eeva-Stiina "Iitu" Hatakka Piikkiöstä, Turun kupeesta. Tavoitteenani on pienimuotoinen kasvatustoiminta muun koiraharrastuksen ohessa. Olen elänyt koirien kanssa lähes koko ikäni, vain pari vuotta joskus nuorena meni niin, että minulla ei ole ollut yhtään koiraa itsellä. Nuoruuteni rodut olivat kultsu ja sakemanni, joiden jälkeen halusin jonkun oletettavasti terveemmän, mutta PK-oikeudet omaavan rodun. Tuolloin kiinnostuin ensimmäisen kerran mudista rotuna. Mudia ei kuitenkaan vielä tullut vuonna 2002, kun päätin hommata koiran jonka kanssa voisi harrastaa, vaan keskisnautseri. Snaku Allun ollessa kolmen vanha (2005) laumaamme liittyi ensimmäinen mudini Takkutukan Superlatiivi "Manta". Palveluskoiralajien tavoitteellisen harrastamisen aloitin vuonna 2002 snautseri Allun kanssa. Olen treenannut kaikkien koirieni kanssa myös TOKOa. Agilityä treenasin ensimmäisen kerran, vajaan vuoden ajan, vuosina 2005-2006. Silloin aikani ei kuitenkaan riittänyt kaikille lajeille, niin aksa jäi pois itseä vähiten kiinnostavana. Aloitin aksan treenaamisen uudelleen vuonna 2012, kun se tuntui Liinu-mudille sopivalta lajilta. Liinun kanssa ei edetty kisaamaan saakka. Jekun kanssa aksaa on tehty sitten enemmän ajatuksella ja kun olemme nyt aloittaneet kisaamisen, niin ole vasta todella koukuttunut lajiin.

Olen toiminut Kaarinan koiraharrastajat ry:n hallituksessa vuosina 2005-2007, sekä Suomen Mudiyhdistys - SUMU ry:n puheenjohtajana vuodesta 2012 alkaen. Olen lisäksi käynyt koetoimitsijakoulutukset (PK&LT).

Kasvatustyössäni ajatuksena on kasvattaa koiria, joiden kanssa voi harrastaa tavoitteellisesti ja joiden kanssa pystyy elämään myös normaalia arkea. Itselleni tärkeitä asioita kasvatusvalintoja tehdessä ovat koirien terveys ja luonne. 

Iitu
stiina_hatakka(at)hotmail.com 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti